Bouwen met pallets – foto’s en instructies voor beginners

bouwen met pallets ontwerperplan

Hergebruik houten pallets

Als u op gerecycleerde en hergebruikte materialen vertrouwt, is dat misschien wel het geval Bouwen met pallets geïnteresseerd zijn. Dit is op dit moment erg populair en wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, van privé-opslag tot alternatieve huisvesting voor daklozen.

Benodigde materialen: Europese latten, multiplexplaten, hamer, 10 cm schroeven en bouten, boren, handzaag, geprefabriceerde deuren en ramen.

instructies:
Maak een trekking van de bouwconstructie. Meet de pallets voordat u de constructie ontwerpt. Lijn uw ontwerp uit met de afmetingen van de pallets, zodat u ze zo min mogelijk snijdt, zorg ervoor dat de afmetingen van de deur en het raam overeenkomen met uw plan.

Trek enkele pallets uit elkaar. Spijker 2 × 4 in de open uiteinden van elke pallet om een ​​stevig frame te vormen.

Bouw de vloer van je structuur. Bevestig de pallets aan de multiplexplaten om de gewenste vloerafmetingen te krijgen. Leg twee planken bij elkaar en een derde bord langs. Als u de vloer plant, moet u deze niet over het hoofd zien. Het is beter om de multiplexplaten te zagen in plaats van de pallets uit te snijden. Bevestig voor een stevige vloer meer houten planken aan de onderkant van de pallet.

Bouwen met pallets

bouwen met palet illustratie
Stapel de pallets om de muren vorm te geven. Knip indien nodig de pallets af met de handzaag. De pallets moeten aan elkaar worden geschroefd. Voor dit doel, kunt u beter kiezen voor lichtgewicht pallets. Een schuin dak zal het water afvoeren.

Vorm je deuren en ramen. Als u de structuur met ingebouwde deuren en ramen hebt ontworpen, vermijdt u veel problemen. Maar als u het niet van plan was, snijd het dan met de handzaag.

Monteer nu het dak. Spijker de pallets tussen de muren. Creëer een stabiele plafond- en daksteun. Het moet iets groter zijn dan de andere ingrediënten.

Kleed de muren aan en installeer de deuren en ramen. Waterdichte houten buitenkant met kit die je nog steeds nodig hebt.

Virtueel weergegeven - formaat en afmetingen

plan bouwen palet ontwerp virtueel

 Ontwerp van de ontwerper

bouwen met gerecycleerde palletslichtontwerp

Bouw met paletten die vensters aansteken

Verschillende houtstructuren

bouwen met palettexturen

Uitgerust met deuren en ramen

paletten milieuvriendelijk bouwen

  bouwen met palletborden

Groot tuinhuis gemaakt van pallets

bouwen palet tuinhuisje  Ontwerp met pallets

bouwen met paletten binnen

  Compact, handig tuinhuis

bouw gras schaduw zomer paletten diy

  Instructies in foto's - opslagruimte voor brandhout

paletten bouwen met europallets

  Rustieke, robuuste structuurbouwen van puntdakpallets

Geschilderd in blauw    bouw glazen muurpaletten blauw geverfd