DIY идеи за декорация от регенерирано дърво

DIY идеи за декорация от регенерирана палета за дървесни табла

DIY идеи за декорация от регенерирано дърво

Днес акцентът е върху екологичната домашна украса. Използването на синтетични материали се заменя с естествени материали. И какво е избрано? Регенерирано дърво. Повдигането от износено дърво в интериора се превръща в осветлението на осветлението.

Любопитен ли сте за тази тенденция?
Ето някои интересни проекти, които наскоро открихме.

Художествени щрихи

DIY деко идеи, направени от рециклирана дървесина казва стена деко сами
Този домашен проект съчетава две посоки на дизайна: типография и използването на регенерирано дърво. Тази изхвърлена ограда се трансформира в рециклирана декорация, показва зеления цвят в най-добрия случай. Когато избирате вдъхновяващи цитати, бъдете сигурни, че това ще символизира вашия начин на живот.

Рустично докосване

DIY декорация идеи от възстановени дърво винил букви рамка

Добавете малко селски очарование към кухнята си с този украсен знак от Tammy - Homespun Happenings. Превърнете износеното дърво в очевидно произведение на изкуството. Винилните букви са прекрасна възможност за онези от вас, които не харесват удара.

DIY идеи за декорация от регенерирана технология за дървени въжета зеленоПопулярната техника на кабелите поставя акцента в тази кухня (направена от Yvonne - Dress This Nest). Износените бели лакирани дървени дъски са идеални акценти на стената в трапезарията.

Облицовка и дизайн на стени

DIY идеи за декорация от регенерирани дървени стени часовник стена дизайн

Нямате нужда от много пари, за да направите този стенен часовник от Лариса (блудни парчета). От възстановеното дърво се прави този удивителен, причудлив стенен часовник. Ако създадете цифрите, тогава трябва да донесете произведения часовник само в правилната позиция.

Показване на семейните снимки

DIY идеи за декорация от регенерирани дървени палета семейни снимки

Покажете най-красивите семейни снимки с тази особена домашно изработена витрина. Дървената палет просто прилича на картина, когато е прикрепена към бялата стена. Когато избирате снимки, осигурете висококачествена рогозка и рамка. Тези малки детайли ви карат да изглеждате безкраен.

Силует на главата на лоса

DIY идеи за декорация от рекултивиран дървен лиос силует

Зимният интериорен дизайн получава съвременен облик с този проект за домашен уют. Силуетът на лошата глава е щастливо подобрение от традиционния ловен трофей. Можете да използвате различни видове дървесина, така че комбинирайте регенерирани останки, които напомнят.

Твърда табла от дървени палети

DIY декорация идеи от регенерирани дървени легла табла нощно шкафче         Твърди, странни отворени стени в кухнята

DIY декорация идеи от регенерирани дървени мебели отворени рафтове кухня

Погледнато в подробности

DIY декорация идеи от регенерирани дървени рафтове кухненски чинии