12 необичайни идеи за идеи за легла за легла

лека възглавница легло легла

Превърнете леглото си в произведение на изкуството

 

Мислите ли да промените драстично спалнята си? Всеки може да смени леглото. Тук обаче ви предлагаме възможността с храбро да изразявате своята емоционалност и личност, като използвате вашите легло  лицева дъска  да правят необичайни. По този начин ние представяме 12 извънредни идеи за домашни любимци по тази тема.

 

Необичайни идеи за табла за легло 

табло легло бяло и сиво
Обикновено използвате платките за планиране на ежедневната задача. Мислили ли сте някога, че те могат да служат и като табла? Гъвкаво и изненадващо, тази мебел се превръща в центъра на стаята. Нашето предложение е да закачите колчето нагоре, така че дъното да съвпадне с нивото на възглавницата. След това можете да отидете до желаната височина. Тогава можете да прикачите различни декорации.

Wallpaper табла

табла за легла 2 възглавници за пода лампа

Идеята за тапет за таблото намираме на върха. Изберете популярен тип и цвят на тапета, изрежете го и го оформете Bettkopfteil  това.

Оптичен ефект с табла

легло табла черна дъска колоритен завесаИзползването на панел дава силен визуален ефект. Можеш да напишеш нещо върху него или да го подкрепиш.

Наклонете парче дърво към стената

легло бяла спално бельо

Не сте ли фенове на шума и използването на тренировки? В никакъв случай това не е необходимо. Вземете парче дърво и просто го опре на стената. Бързо, лесно, удобно.

Поставете затвора в употреба

легло с форма на щора

Имате ли щори в таванската стая? Използвайте ги, като ги окачите или опъвате.

За любителите на книгата

легло табла книги дървен под

Тук идва чудесна идея за любителите на книгата. Това е наистина оригинално и можете да сте сигурни, че няма да видите такъв вид никъде. Съберете всичките си книги и ги съберете.

Изработена от картон

легло деко цветя

Следващото ни предложение е допълнително за тези, които са надарени с въображение и талант за рисуване. Направете сами себе си от картон. Проектът е евтин и гъвкав. Ето една картина за вдъхновение.

Произведение вместо табла

легло бяла мебели табла

Дръжте въздействащи произведения на изкуството ниско на стената, за да имитира ефекта на таблото.

Таблото на прозореца

легло таблото изключителна форма

Друга идея, посветена на прозореца, от Peely Paint. Отстранете внимателно прозорците и окачете творческия си табла срещу стената.

Оформяне с пердета

легло табла гнездо

За да реализирате това предложение, първо окачете завеса пръчка на стената и след това завеси себе си или защо не душ завеси.

Спящи и пътуващи

Възглавница за легло на гърба на главата

Харесва ли ви пътуването? След това трябва да използвате стара папка като компонент за легло.

Възползвайте се от нашите свежи примери в снимките и създайте своя уникален уникален образ легло лицева дъска! Можете да продължите да споделяте вашите идеи с нас и да помогнете на много хора. Успех!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: