Δημιουργήστε τον εαυτό σας ένα δροσερό λάμπες από σκυρόδεμα: οδηγίες από τον Saris Garage

Ψάχνετε για μια συγκεκριμένη λάμπα για να το κάνετε μόνοι σας; Τότε είστε στο σωστό μέρος, γιατί χριστιανική και Σαρρή από το blog σάρι γκαράζ σας δείξει εδώ πόσο απλό και μπορεί ειδικά πόσο διασκεδαστικό φέρνοντας να φτιάξετε ένα φωτιστικό κατασκευασμένο από μπετόν. Sari και Χριστιανικό ασχοληθεί, επίσης, εκτός από την upcycling επίπλων και αξεσουάρ σπιτιού τους με το θέμα σκυροδέματος διακόσμηση και τώρα έχουν διαθέτουν κάποια έργα DIY, θέλετε το δικό σας σπίτι, οι λάτρεις του σκυροδέματος αρέσει σίγουρα. Εδώ έρχεστε στο εγχειρίδιο σκυρόδεμα λάμπα από το γκαράζ του Σάρι.

Δημιουργική διακόσμηση σκυροδέματος, όπου μπορεί να δει το μάτι

Δεν έχει σημασία αν ψωνίζετε στο παράθυρο, φυλλοποιώντας διάφορα περιοδικά διαβίωσης και επίπλωσης ή περιηγώντας στο Διαδίκτυο. Η Beton Deko είναι επί του παρόντος πολύ μοντέρνα και μπορεί να βρεθεί σε όλες τις μορφές και τις λειτουργίες της. Με το Kreativ Beton όλα τα νοητά πράγματα μπορούν να χυθούν σε σχήμα. Αν θέλετε να πάρετε ακόμα πιο κοντά στο υλικό και να πειραματιστούν μαζί του για να Knetbeton κατάλληλα για αυτό το ιδανικό, το οποίο μπορεί να ζυμώνουμε ως μοντελοποίηση και προσθέτει ακόμη περισσότερο το σχεδιασμό δυναμικό με αυτό.

Σκυρόδεμα από σίδηρο γκαράζ (1)

Η λάβα μας από σκυρόδεμα - Το σκυρόδεμα δεν πρέπει πάντα να είναι κρύο

Το σκυρόδεμα υποτιμάται ως υλικό εξαιρετικά γρήγορο. Στο παρελθόν ήταν μόνο κρύο υλικό κατασκευής. Σε συνδυασμό με χρωματικούς τόνους ή φως είναι απόλυτη ένδειξη στο σπίτι σας. Δεν έχει σημασία αν οι εκτεθειμένες μονάδες τοίχου κάνουν το σαλόνι να είναι μοντέρνο ή το σπίτι είναι διακοσμημένο με μικρά διακοσμητικά στοιχεία από σκυρόδεμα, σε συνδυασμό με τα σωστά οικιακά αξεσουάρ και λίγο χρώμα, η Beton Deko τώρα βρίσκεται παντού καθώς και η λάμπα σκυροδέματος.

Η ιδέα της χύτευσης ενός λαμπτήρα σκυροδέματος σε ένα δαχτυλίδι ακούγεται πολύ συναρπαστικό, ειδικά όταν βλέπετε πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε αυτόν τον συγκεκριμένο λαμπτήρα μόνοι σας. Εδώ, επίσης, οι δύο έχουν παραμείνει σκέψεις Upcycling πιστοί τους και έχουν κρατήσει δίπλα στις δημιουργικές συγκεκριμένα κενά βάζα μαρμελάδα πριν από την τράπεζα μπουκάλι και έξυπνα χτισμένο σε συγκεκριμένες λάμπες DIY της. Δεν χρειάζεστε πραγματικά πολλά για να κατασκευάσετε αυτό τον συγκεκριμένο λαμπτήρα μόνοι σας. Εκτός από το προαναφερθέν γυαλί και το δημιουργικό σκυρόδεμα χρειάζεστε ένα στρογγυλό κύπελλο και αξεσουάρ λυχνιών ή μια σειρά LED φώτων. Για αυτό, θα κολλήσει το βάζο μαρμελάδα με το καπάκι προς τα κάτω με λίγο ζεστό κόλλα στο μπολ, ανακατέψτε το δημιουργικό σκυρόδεμα για σύμφωνα με τον κατασκευαστή, δίνουν επίσης το πιάτο και αφήστε να στεγνώσει το σκυρόδεμα μίγματος όλη τη νύκτα.

Σκυρόδεμα λαμπτήρα από Saris γκαράζ (3)

Την επόμενη μέρα μπορεί ήδη να ακολουθήσει το δεύτερο βήμα. Για να το κάνετε αυτό, αφαιρέστε το πρώτο μέρος του λαμπτήρα σας από το μπολ και γεμίστε το μπολ με το δημιουργικό σκυρόδεμα. Τέλος, τοποθετείτε το έτοιμο τμήμα του λαμπτήρα στη μέση της μάζας μπετόν και χρησιμοποιείτε ως διαχωριστικό μικρό ξύλο. Και πάλι, την επόμενη ημέρα, ολόκληρη η λάμπα σκυροδέματος μπορεί να λυθεί ξανά από το μπολ. Αφήστε το σκυρόδεμα να στεγνώσει για μερικές ημέρες. Τέλος, κόβετε μια τρύπα στο καπάκι της γυάλινης επιφάνειας και αφήνετε τη λαβή ή μια λωρίδα φώτων. Τέλος.

Αν έχετε κάποια δυσκολία να ακολουθήσετε τις οδηγίες των λαμπτήρων σκυροδέματος, αυτό δεν είναι καθόλου πρόβλημα. Στο συνεργείο Sari θα βρείτε και πάλι λεπτομερέστερες οδηγίες βήμα προς βήμα και ένα βίντεο DIY στο οποίο η Sari δείχνει τα πάντα και εξηγεί ξανά. Εδώ είναι το DIY blog της www.sarisgarage.de

   Σκυρόδεμα λαμπτήρα από Saris γκαράζ (4)

Σκυρόδεμα Lamp από Saris Γκαράζ (2)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: