Διακόσμηση και ιδέες τέχνης για παλιά ντουλάπια κουζίνας

Δημιουργία ιδεών για παλιά ντουλάπια κουζίνας παραδοσιακά ξύλινα έπιπλα κουζίνας

Όνομα του έργου: μετατροπή των ντουλαπιών κουζίνας

Δεν είναι πάντα εύκολο και προσιτό να αντικατασταθούν όλα τα ντουλάπια στην κουζίνα. Επομένως, ίσως η μετατροπή τους να είναι η καλύτερη ιδέα. Αλλά τι περιλαμβάνει αυτή η διαδικασία; Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα έργα παραγωγής, η απάντηση συνδέεται με πολλές διαφορετικές λεπτομέρειες.

Πρώτο βήμα: Μάθετε αν τα ντουλάπια είναι αρκετά ανθεκτικά ώστε να αντέχουν μια ανακαίνιση που μπορεί να διαρκέσει για τα επόμενα δέκα χρόνια. Ελέγξτε για οποιαδήποτε δομική βλάβη που μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι η νέα διεπαφή δεν είναι αρκετά αποδεκτή. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε μια πλήρη ανακαίνιση στην κουζίνα.

Ρωτήστε τον εαυτό σας ποια είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η νέα μετατροπή στη νέα αγορά; - Διακοσμητικές και βιοτεχνικές ιδέες για παλιά ντουλάπια κουζίνας

Το πιο κοντινό πράγμα είναι να αφήσετε το ντουλάπι στο ίδιο μέρος και ανέγγιχτο. Αυτό αποτρέπει το κόστος, αλλά και την ένταση που συνδέεται με την πλήρη ανακαίνιση.

Έτσι, θα είναι φθηνότερο για εσάς, θα χρησιμοποιήσετε λιγότερα υλικά και θα κάνετε τη διαδικασία σχεδιασμού ευκολότερη.

Κοιτάξτε προσεκτικά το περιβάλλον για να αποφασίσετε ποιο χρώμα θα είναι το πιο κατάλληλο. Η απόχρωση εδώ εκπληκτικά συμπληρώνει τον κύριο τόνο και επιτρέπει την εμφάνιση των κόκκινων τόνων.

Κοιτάξτε την υποβιβασμένη σκουριά της επιφάνειας, η οποία οδηγεί σε βαθύτερες διαστάσεις χρώματος. Άλλες λεπτομέρειες, όπως οι σανίδες μόνωσης, οι αποθηκευτικοί χώροι, η αποστράγγιση του καλαθιού, οι οδοντικές καμάρες, προσδίδουν στο σχέδιο πολύ χαρακτήρα.

Ρωτήστε τον εαυτό σας: είναι αυτό το έργο DIY καλό για μένα;

Τα ντουλάπια σας έχουν εύρωστα πλαίσια; Τότε ο επανασχεδιασμός μπορεί πραγματικά να είναι μια πολύ καλή λύση. Το επίπεδο στο οποίο το κάνετε αυτό εξαρτάται μόνο από εσάς! Αλλαγή της επιφάνειας ή βαφή μπορεί να επιτύχει το επιθυμητό δραματικό αποτέλεσμα.

Η αντικατάσταση του υλικού και του μπροστινού μέρους των συρταριών μπορεί να δώσει στο σύνολο μια εντελώς νέα εμφάνιση. Φροντίστε να αντικαταστήσετε τα εξαρτήματα, τα κουμπιά και τις λαβές.

Η αντικατάσταση του κατεστραμμένου ξύλου μπορεί επίσης να αποτελεί μέρος της διαδικασίας.

άδεια:

Μόλις η αλλαγή δεν επηρεάσει τις κατασκευές ή τα συστήματα σήμανσης, δεν θα πρέπει να υπάρχουν προβλήματα. Ρωτήστε τον υπεύθυνο ή / και την κοινότητα.

Διάρκεια του έργου:

Μερικές απλές βελτιώσεις μπορούν επίσης να γίνουν μέσα σε μια εβδομάδα. Αλλά και οι πιο περίπλοκες θα πρέπει να είναι έτοιμες μέσα σε ένα μήνα.

Η καλύτερη περίοδος για την υλοποίηση ενός έργου

Αυτό είναι ένα έργο που μπορείτε να κάνετε υπέροχα το χειμώνα, με τα χέρια του δεμένα με όλα τα άλλα είδη βελτιώσεων. Θα επέλεγα ένα Σαββατοκύριακο μετά το Απόκριες και πριν από το Πάσχα.
Το καλοκαίρι μπορεί να είναι πολύ ζεστό, ανάλογα με την εποχή και το κλίμα.

Ασπρόμαυρο είναι πάντα μέσα και ποτέ δεν βγαίνουν από τη μόδα

Τέχνη ιδέες για παλιά ντουλάπια κουζίνας παραδοσιακά σκαμπό μπαρ μπαρ μαύρο
Θα μπορούσαμε να επιλέξουμε λευκά ντουλάπια και μαύρες επιφάνειες εργασίας και όλα αυτά με λαμπρότητα.

Τίποτα εδώ δεν είναι πολύ περίπλοκο και δαπανηρό. Κοιτάξτε τα δύο γυάλινα πλαίσια και στις δύο πλευρές του φούρνου μικροκυμάτων. Αποκαλύπτουν πολύ ευγενικά τον μακρύ πάγκο των άνω ντουλαπιών και αποτρέπουν την μονότονη εμφάνιση.

Ένα μαλακό σύγχρονο θέμα έχει επιτευχθεί σίγουρα σε αυτή την κουζίνα

Χειροτεχνία ιδέες για παλιά ντουλάπια κουζίνας παραδοσιακή ζεστή ατμόσφαιρα κουζίνας

 Σημειώστε ότι η πόρτα στο ντουλάπι δείχνει ένα πολύ απλό στυλ και αυτό ονομάζεται "στυλ shaker". Αυτή είναι μια από τις φθηνότερες πόρτες που διατίθενται στην αγορά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά σε παραδοσιακά και μοντέρνα εσωτερικά σχέδια.

Ο ανοξείδωτος χάλυβας ολοκληρώνει τα διαθέσιμα εξαρτήματα. Και πάλι, τα επάνω γραφεία παρέχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Τα περισσότερα σπίτια είναι πολύ παραδοσιακά και δεν μπορείτε πραγματικά να πάει στραβά χρησιμοποιώντας αυτά τα κλασικά σχέδια χρωμάτων

Craft ιδέες για παλιά ντουλάπια κουζίνας ντουλάπα ρουστίκ Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη διαφορά μεταξύ της νέας και της παλιάς εμφάνισης της κουζίνας.

Είσαι έκπληκτος; Ναι, η παλιά έκδοση ήταν σε σύγχρονο στιλ. Μπορεί επίσης να φανεί ότι η ανανέωση μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τη μετατροπή ολόκληρου του χώρου.

Τώρα είναι καιρός να εξετάσετε προσεκτικά τα αποτελέσματα μετά τη μετατροπή των τελευταίων κουζινών που έχετε δει

Δημιουργία ιδεών για παλιά ντουλάπια κουζίνας έπιπλα ξύλου

 Αυτό το παράδειγμα εδώ έχει όλα όσα θα ήθελε ο μέσος αγοραστής. Συμπεριλαμβανομένης της επιφάνειας γρανίτη και του ωραίου πίσω τοίχου των πλακιδίων.

Το βασικό σχέδιο ταιριάζει ακριβώς στο μέγεθος της κουζίνας. Αλλά η χρυσή καφέ επιφάνεια των ντουλαπιών και η ξύλινη εμφάνιση την κάνουν να φαίνεται ακατέργαστη και ημιτελή.

Αλλαγή στο ξύλο σφενδάμου

Δημιουργία ιδεών για παλιά ντουλάπια κουζίνας σκούρο λάκα ξύλου

τότε: Μετά τη μετάβαση στο ξύλο σφενδάμου και τα συρτάρια με καπλαμάδες από το ίδιο υλικό, καθώς και με την εφαρμογή ενός νέου χρώματος, οι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει το χώρο πολύ πιο ευχάριστο.

Ο σφένδαμνος τώρα μοιάζει με ένα πολύ μαλακότερο και μαλακότερο υλικό και το σκοτεινό υλικό δίνει στο δωμάτιο μια πιο εκλεπτυσμένη αίσθηση.

Εδώ βλέπουμε μια πολύ μεγάλη και ευρύχωρη κουζίνα, η οποία έχει ωραία Grantioberflächen και πίσω τοίχο κεραμιδιών

Craft ιδέες για την μετατροπή των παλιών κουζινών

Αλλά ακόμα και εδώ, η επιφάνεια μαύρης δεψασμένης και χονδροειδούς δρυός δεν είναι αρκετή για να δώσει στο δωμάτιο μια ιδιαίτερη αίσθηση.

Η πόρτα φαίνεται ξεπερασμένη

Δημιουργία ιδεών για παλιά ντουλάπια κουζίνας μαόνι κόκκινο μάρμαρο

τότε: Σημειώστε πως τα περισσότερα στοιχεία από την αρχική ιδέα είναι ακόμα εδώ. Ωστόσο, έχει αποφασίσει τώρα για μια επιφάνεια σφενδάμου και επίπλων τυπικών επιστρώσεων.

Στις πλευρές του ψυγείου υπάρχουν και άλλα πάνελ και πολύ ορατά στοιχεία στη βάση του νησιού της κουζίνας, καθιστώντας την κουζίνα πολύ πιο όμορφη.

Για άλλη μια φορά έχουμε να κάνουμε με χοντροκομμένη βελανιδιά

Χειροτεχνία ιδέες για παλιά ντουλάπια κουζίνας μαγειρέψτε σόμπα

Αυτά κάνουν την ατμόσφαιρα σε κάθε κουζίνα να φαίνεται φθηνότερη.

Διαφορετικά, έχετε όλα όσα μπορείτε να ζητήσετε, το μεγάλο παράθυρο πάνω από το νεροχύτη, παρέχει την εισροή πολλών φυσικών φώτων.

Τα πάντα έμειναν στη θέση του σε αυτή την κουζίνα

Δημιουργία ιδεών για παλιά ντουλάπια κουζίνας ξύλινη λευκή λάκα

Στη συνέχεια:  Αλλά ήταν εντελώς ξαναβαφτό. Κάποιος έχει επίσης ανταλλάξει τις λαβές και τα κουμπιά. Τώρα ο σκοτεινός γρανίτης αντανακλά τα ελαφρύτερα ντουλάπια με εκλεπτυσμένο τρόπο. Η διακόσμηση του δωματίου αισθάνεται πολύ πιο όμορφη και πιο αναβαθμισμένη από πριν.

Θα δούμε προσεκτικά τα ντουλάπια που έχουν ζωγραφιστεί πρόσφατα

Δημιουργία ιδεών για παλιά χειρολαβές κουζίνας

 Η επιφάνεια είναι τώρα λίγο θολό. Αυτό το αποτέλεσμα παρέχει χαρακτήρα και δράμα. Τέτοια γραφεία δεν είναι αναγκαστικά δαπανηρά, αλλά αποτελούν την τέλεια βάση για ένα μετασχηματισμό.

Συχνά κάποιος πρέπει να ασχοληθεί με θλιβερές επιφάνειες

Ανακαινίστε ιδέες τέχνης για παλιά ντουλάπια κουζίνας

πριν από:  Αλλά το καλό πράγμα για το ξύλο είναι ότι μπορεί πραγματικά να ανακατασκευαστεί. Όσο δεν είναι χαλασμένο από το νερό ή άλλες κακές επιρροές, δεν πρέπει να απελπίζεστε.

Εδώ είναι το επισκευασμένο ντουλάπι

Craft ιδέες για παλιά ντουλάπια κουζίνας στη συνέχεια νωπά

τότε: Η παλιά επιφάνεια έχει λειανθεί και εφαρμοστεί με νέα βαφή και βερνίκι. Για τέτοιες εργασίες προτείνω ειδικούς, εκτός αν είστε πολύ καλός τεχνίτης.

Τι γίνεται με το ξύλο βελανιδιάς χονδρόκοκκου που φαίνεται να χρησιμοποιείται τόσο συχνά;

Χειροτεχνικές ιδέες για παλιά συρτάρια ντουλαπιών κουζίνας

Αυτό το παράδειγμα βρίσκεται στο μπάνιο. Δείχνει ένα θαυμάσιο σχήμα, πολλά συρτάρια και χώρο αποθήκευσης. Ακριβώς επειδή είναι λίγο απλό, δεν πρέπει να το κάνετε χωρίς αυτό!

Έχει μετατραπεί από το σπασμένο λευκό χρώμα το ντουλάπι σε ένα μεγάλο στοιχείο της συσκευής

Δημιουργία ιδεών για παλιά ντουλάπια κουζίνας παράθυρο λευκή λάκα

Στη συνέχεια:

Τα αξεσουάρ, ο καθρέφτης, οι νεροχύτες και οι σωλήνες νερού παρέμειναν.
Μια επιφάνεια μαργαριταριών και μούχλα στη βάση, έχετε επιτύχει μια εντελώς νέα εμφάνιση με πολύ λίγη προσπάθεια.

Οι σύγχρονες και κομψές εγκαταστάσεις κουζίνας έχουν όμορφες πέτρινες επιφάνειες και ένα μεγάλο ψηφιδωτό πίσω τοίχο

Craft ιδέες για παλιά ντουλάπια κουζίνας μωσαϊκό πίσω τοίχο κουζίνα

 Ακόμα και οι συσκευές κουζίνας είναι καινούριες. Αλλά τα χρώματα των ξύλινων επιφανειών δεν ταιριάζουν με τους σύγχρονους γείτονές τους.

Μετά τη μετατροπή βλέπουμε την κουζίνα σε μαύρο χρώμα και οι πόρτες είναι σε σκούπισμαΤέχνη Ιδέες-για-old ντουλάπια κουζίνας-μαύρο-fnish-υφή

Στη συνέχεια:
Δημιουργείτε μια σύγχρονη δήλωση μαζί της. Η αρχική κουζίνα είχε λεπτές μεταλλικές λαβές, αλλά η επανασχεδιασμένη έκδοση έχει πιο ουσιαστικό υλικό που θα προτιμούσατε να παρακολουθήσετε και να ακουμπήσετε.

Ποιος πρέπει να νοικιάσετε:

Μπορείτε επίσης να κάνετε τη μετατροπή της κουζίνας σας ως έργο DIY. Μερικές φορές πρόκειται απλώς για την αντικατάσταση ορισμένων λαβών και κουμπιών.

Αλλά αν δεν είστε πολύ εξειδικευμένοι, τότε ίσως αξίζει να επιλέξετε έναν ειδικό. Εάν ο μετασχηματισμός είναι πιο πλήρης, θυμηθείτε να εμπλέξετε αρχιτέκτονες και σχεδιαστές.

Εδώ έχουμε ένα ερωτηματολόγιο έτοιμο για εσάς, ώστε να μην διατρέχετε τον κίνδυνο να ξεχάσετε κάτι όταν σχεδιάζετε, με ή χωρίς ειδικούς

Θα αντικαταστήσετε τα παρακάτω στοιχεία:

Εξαρτήματα των ντουλαπιών

Πόρτες στα ντουλάπια και μπροστά από τα συρτάρια

Είδος ξύλου και επιφάνειας

Το υπάρχον χρώμα

Η εργασία χρωμάτων

μεντεσέδες

συσκευές κουζίνας

countertops

οπίσθιο τοίχωμα

φωτισμός

πάνελ επιφάνεια

Πρέπει να εγκαταστήσετε περισσότερο φως;

Πρέπει να κάνετε επισκευές;

Πρέπει να εισαγάγετε διαφορετικές λεπτομέρειες, όπως μερικές γυάλινες πόρτες;

Πώς φαίνεται τώρα; Μετατρέπετε αυτό σε ένα έργο DIY ή μίσθωση ενός ειδικού;

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

11 + = 16

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: