Σκυρόδεμα μπλοκ προϊόντα για την μπροστινή περιοχή

 

λεπτομέρειες σκυροδέματος μπλοκ προϊόντα σκυρόδεμα μπλοκ φυτά

Προϊόντα DIY κατασκευασμένα από σκυρόδεμα

Θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα μιας μεγάλης και απλής μετατροπής βεράντας; Ο συνδυασμός λέξεων-κλειδιών ονομάζεται "μπλοκ κυλίνδρων σκυροδέματος». Είναι ένα από τα αγαπημένα μου σχέδια DIY. Η μπροστινή περιοχή της αυλής μου έπρεπε να μετατραπεί, αλλά ήθελα να το κάνω πρακτική και όχι πολύ δαπανηρή προσέγγιση.

Πριν από τις Φωτογραφίες

Προϊόντα σκυροδέματος πριν από την επόμενη
Περίεργος; Αρχικά, κοιτάξτε τις εικόνες και μετά θα δώσω εξηγήσεις! Εγκεκριμένο; Θα δούμε σύντομα!

Πάγκοι από σκυρόδεμα

Από την αρχή ήμουν σίγουρος ότι μια τράπεζα θα ήταν στο επίκεντρο του έργου μου. Η ερώτηση ήταν "μόνο" πώς να σχεδιάσει αυτό επιτυχώς. Πήγα στο σπίτι μου αποθήκη και πήρα 16 μπλοκ μπλοκ και δύο κομμάτια ξύλου εκεί. Είχα απλά μια αόριστη ιδέα για αυτό που ήθελα. Κάτι με μετέφερε, όμως, για να πάρω πρόσθετα υλικά. Ήμουν σίγουρος ότι θα χρειαζόμουν αυτά.

Σκυρόδεμα πέτρινο κάθισμα θρόνου

Αρχικά δημιούργησα λάκκους στο ξύλο. Τότε έκανα την κατασκευή μιας τράπεζας κυλίνδρων από σκυρόδεμα. Το τελικό αποτέλεσμα αποκλίνει από την αρχική ιδέα. Αλλά αυτό δεν ήταν κακό από μόνο του και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μοιράζομαι πρώτα κάποιες λεπτομέρειες γι 'αυτήν.

Το υλικό

θρόνο κάθισμα οικοδόμηση μπλοκ από τούβλα μπλοκ

Αρχικά, έβαλα στο πάτωμα δύο σειρές πολλών κυλίνδρων. Στη συνέχεια γύρισα τα άκρα των σελίδων. Στη συνέχεια έβαλα έξι τετράγωνα στην επιφάνεια. Έχω δύο από αυτούς που βρίσκονται σε όλη την, έτσι μπορείτε να τοποθετήσετε φυτά σε αυτά.

Αναγνωρίζετε αυτά στην πίσω σειρά και στο δεύτερο επίπεδο; Στις παραπάνω εικόνες μπορείτε να δείτε το "κάθισμα του θρόνου" από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Χαλίκι απαιτείται

φέρνουν το χαλίκι σε χρήσηΉμουν σίγουρος ότι έπρεπε να επιτευχθεί περισσότερη φυτική ζωή στην τράπεζά μου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έβαλα μπλοκ κυλίνδρων στην επιφάνεια. Τα βότσαλα έχουν αποδειχθεί τέλεια για την πλήρωση των κενών εκεί. Ανάλογα με την περίπτωση, η κατασκευή χρησιμεύει τώρα ως ένα μπλοκ ή ένα είδος αγωγού. Μπορεί να αποτρέψει τη διέλευση των υδάτων σε ορισμένες καταστάσεις και σε άλλες - την προώθηση. Παρακάτω βλέπουμε ιαπωνικά χόρτα και γλάστρες διαφορετικών χρωμάτων.

Τα φυτά είναι αναζωογονητικά

θρόνο κάθισμα χτίσει σκυρόδεμα πέτρινο φυτό στολίδι

Εδώ μπορείτε να δείτε βότσαλα στο κάτω μέρος των μπλοκ κυλίνδρων. Αποτελείται από βασάλτη που έχει απομείνει από ένα αρχικό σχέδιο εξωραϊσμού στην αυλή.

Στο κάτω μέρος των μπλοκ κυλίνδρων

Χαλίκι στο έδαφος

Όταν όλα έγιναν, πρόσθεσα τέσσερα μαρμάρινα τεμάχια. Καλύψω τα πάντα με τα βότσαλα, και έπειτα πρόσθεσα μερικά μικρά φυτά στην κόγχη και στις δύο πλευρές του πάγκου.

Κοιτάξτε το τελικό αποτέλεσμα του έργου μου, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως κάθισμα θρόνου ή γλυπτό.

Το κάθισμα του θρόνου είναι έτοιμο

κάθισμα θρόνου από φυτά σκυροδέματος

Εδώ βλέπετε το ίδιο, αλλά βλέπετε από μπροστά. Υπάρχει μια άλλη δυνατότητα: Αντί για το μαξιλάρι μπορείτε να εισάγετε ένα φυτό στην κορυφή.

εμπρόσθια όψη

θρόνο κάθισμα σκυροδέματος πρόσοψη εργοστάσιο πέτρα

Αυτό δημιουργεί ένα διακοσμητικό τοίχο από αυτή τη δομή του σκυροδέματος, το οποίο χρησιμεύει επίσης ως βάση φυτών. Έτσι, εξασφαλίζεται μια πιο ελκυστική εμφάνιση.

Μπλοκ κυλίνδρων Τράπεζα

Λατρεύω την εμφάνιση του καθίσματος θρόνου παραπάνω. Αλλά ήθελα επίσης απολύτως μια δομή που θα χρησιμεύσει ως τράπεζα. Ήμουν εμπνευσμένη από τις ιδέες από το blog της Kayla, που ονομάζεται The Basement.

Πρόκειται για μια εύκολη συναρμολόγηση και μέσα από λίγα σκουπίδια και θόρυβο εφικτή ιδέα. Έχω δανειστεί πολλά από τα έργα εκεί, αλλά ήθελα να τα συνειδητοποιήσω σε μικρότερες διαστάσεις. Έδωσα στον σύζυγό μου την ευκαιρία να αποφασίσει ανεξάρτητα από τον τελικό σχεδιασμό. Εδώ μπορείτε να δείτε τα αξεσουάρ με τα οποία ξεκίνησα.

Τα απαραίτητα αξεσουάρ

απαραίτητα αξεσουάρ για την τράπεζα

εξαρτήματα

-          Ένα 2,5 τεμάχιο κομμάτι ξύλου που έχει κοπεί στα μισά εδώ. Φυσικά, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε ένα μακρύτερο, όπως απαιτείται.

-          16 μεμονωμένες μονάδες κυλίνδρων

-          3 κομμάτια από σκυρόδεμα

-          φυτό

-          βότσαλο

-          Γη για τις γλάστρες

Σκυρόδεμα και ξύλο

Μπλοκ σκυροδέματος και ξύλο για τράπεζα

Στάδια οικοδόμησης

  1. Τοποθετήστε τα μπλοκ κυλίνδρων σε τρεις από τις δύο σειρές. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει η σωστή απόσταση ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε την ξύλινη επιφάνεια και τις πέτρες πάνω από αυτήν.
  2. Τοποθετήστε τις δύο ξύλινες σανίδες μέσα στις οπές και συνδέστε τις ανώτερες οπές των μπλοκ. Οι ξύλινες σανίδες μπορεί να μην φθάνουν στα μακρύτερα άκρα των οπών, αλλά μόλις χαμηλώσουν, θα πρέπει να είναι μάλλον κοντά ώστε η κατασκευή να είναι σταθερή
  3. Τοποθετήστε τις πέτρες στο πάτωμα

Δώστε τα φυτά σε αυτό

Μπλοκ σκυροδέματος και ξύλο για την κατασκευή τράπεζας

Εξετάστε μερικά πρόσθετα επιπλέον διασκέδασης. Θα μπορούσατε να προσθέσετε δύο μπλοκ δίπλα στη βάση. Κάποιος πρέπει να δείχνει με το άνοιγμα να βλέπει προς τα επάνω και το άλλο να βρίσκεται απέναντι. Στο επάνω μέρος μπορούν να εισαχθούν φυτά. Για το σκοπό αυτό γεμίστε το κενό με βότσαλα και ένα τρίτο πρέπει να είναι για το φυτό και τη γη. Παρόλο που μπορείτε να το δείτε κάτω στην εικόνα παρακάτω, αλλά και στις δύο πλευρές έχετε στεγάσει φυτά.

Σχεδόν τελείωσε

Μπλοκ και ξύλο από σκυρόδεμα για εγκαταστάσεις κατασκευής τράπεζας

Θέλετε να πετάξετε μαξιλάρια επίσης; Αυτή είναι σίγουρα μια θαυμάσια ιδέα. Στην περίπτωσή μου, τα μικρά ζώα με ανησυχούν λίγο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κράτησα τα μαξιλάρια σε μια ντουλάπα στην περιοχή εισόδου και τα αφαιρούσα όπως ήταν απαραίτητο. Τις περισσότερες φορές αυτό συμβαίνει όταν απολαμβάνω ένα ποτό έξω.

Ρίξτε τα μαξιλάρια αλλάξτε την εμφάνιση

DIY πάγκο betonstein ρίξει μαξιλάρι

Θέλετε να μάθετε ένα από τα μυστικά μου; Αρχικά, η τράπεζα φαινόταν διαφορετική και αν και απομνημονεύει την προηγούμενη εμφάνισή τους στην παρακάτω εικόνα. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή, αλλά στην πραγματικότητα ήθελα μια σαφέστερη ματιά. Αλλά τότε άλλαξα το μυαλό μου και ήρθε στο σχέδιο παραπάνω.

Μια άλλη επιλογή

Μια άλλη επιλογή τράπεζα betonstein

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά στα μάτια μου, η αυλή εξακολουθεί να φαίνεται κάπως λεπτή.

DIY έργο τέχνης τοίχου για το ύπαιθρο

... και γι 'αυτό είμαι υπέρ ενός έργου DIY εξωτερικού τοίχου. Έκανα μια έρευνα πριν και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου βρήκα το ακόλουθο μπλοκ: Θετικά Splendid. Εκεί έβλεπα την ιδέα με το τυλιγμένο βρύα. Την αγάπησα και αποφάσισα να την βάλω κι εγώ εκεί. Πρόκειται για το φρεσκοκομμένο χορτάρι γεμάτο με μεταλλικά στοιχεία.

Βρύα και λαμαρίνα

DIY τοίχο βρύα μεταλλικό φύλλο

Είχαμε λαμαρίνα στο σπίτι, το οποίο ήταν ήδη ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Έχουμε παρουσιάσει αυτά σαν καμβά και προσαρτημένα σε αυτό μαγνητικά κομμάτια. Κάποιος θα μπορούσε να ανταλλάξει τις ανώτερες εικόνες υπέροχα με αυτές τις κατασκευές. Το μέταλλο ορατό στις πλευρές έμοιαζε με ένα μοντέρνο πλαίσιο. Σε αυτή την περίπτωση, εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα στρώμα βρύου σε μια μεταλλική επιφάνεια.

Χρησιμοποιείται ψαλίδι

Βρύα για ψαλίδια τοίχου DIY

Απλώς μέτρησα και αποκόψω το βρύα και στη συνέχεια το έβαλα σε ένα μέταλλο. Νομίζω ότι η εμφάνιση που προκύπτει είναι σαφής και πολύ καθησυχαστική!

DIY εξωτερική τέχνη τοίχων

Σύγχρονη τέχνη βρύου και μέταλλο DIY

Τελικές πινελιές

Τώρα καταλαβαίνουμε τα τελικά αποτελέσματα του έργου που ακολουθεί. Έβαλα δίσκους σε δοχεία δίπλα στην πόρτα. Επιπλέον, έβαλα ολόκληρο το πράγμα με μια κόκκινη θήκη. Το τελείωσα με δύο μικρές ζωγραφισμένες γλάστρες, οι οποίες εκτελέστηκαν σε μαλακό μπλε.

ικανοποιητικός

τελική εμφάνιση wandart πάγκο υπαίθρια

Μερικές φορές οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν μεγάλη διαφορά. Σας ευχαριστώ που μοιράσατε τη χαρά του έργου μαζί μου σήμερα. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει ακόμη χώρος για περισσότερο χρώμα σε αυτό το δωμάτιο. Προσωπικά, θα συνεχίσω σήμερα με το μαραθώνιο DIY μου. Όταν τελειώσω με τις νέες ιδέες για το ύπαιθρο, θα τους μοιραστώ με χαρά! Ελπίζω να νιώσετε και αυτό!

              διακόσμηση ιδέα

εξωτερική μονάδα διακόσμησης

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

13 + = 20

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: