Το κρεβάτι Stima που δημιουργήθηκε – κομψές ιδέες σχεδίου κήπου

υψηλή κρεβατοκάμαρα stima διακόσμηση

Το STIMA έθεσε κρεβάτι - ένα πρακτικό κόσμημα για τον κήπο σας

ο Η STIMA σήκωσε το κρεβάτι είναι ένα αρκετά νέο προϊόν στην αγορά. Είναι ένα ανυψωμένο κρεβάτι, το οποίο εξασφαλίζει την ελευθερία του γονάτου και του ποδιού, προστατεύει από τα σαλιγκάρια και είναι οικολογικό. Τα ανυψωμένα κρεβάτια STIMA είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας ξύλο δέντρου Douglas, το οποίο είναι ένα οικολογικό υλικό.

Η έλατο Douglas είναι κωνοφόρο. Για την κατασκευή του προϊόντος χρησιμοποιείται αποκλειστικά ξύλο Douglas από Μαύρο Δάσος. Κατεβιδώνεται το χειμώνα σε υψόμετρο 1000 μέτρων και είναι πολύ ανθεκτικό. Η χρήση ξύλου ως οικοδομικού υλικού από ανυψωμένο κρεβάτι ήταν πολύ δημοφιλής εδώ και χρόνια. Το ξύλο αναπνέει σε σχέση με το πλαστικό και το μέταλλο και εξασφαλίζει ένα καλύτερο κλίμα στη γη. Μπορείτε να βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων και αντίθετα από τις πέτρες, καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο. Επισημαίνει την ελκυστικότητα σε κάθε σχεδιασμό κήπου. Το ανυψωμένο κρεβάτι χαρακτηρίζεται από την απλή του κατασκευή. Το ίδρυμα είναι μαζί. Επιπλέον, πρέπει να το συνδέσετε στο πλέγμα μοτοσικλετών. Τα επιμέρους στοιχεία συγκεντρώνονται και στη συνέχεια καθορίζονται. Η μεμβράνη είναι προσαρτημένη στην ταινία νάυλον στην κορυφή με βραχίονες. Και αυτό είναι όλο !!!

Ενσωματώστε ένα ανυψωμένο κρεβάτι στον κήπο σας!

ξυλουργικό κήπο
Τι χρειάζεστε για την κατασκευή ενός κρεμασμένου κρεβατιού STIMA;

- 1 x πνεύμα

- 1 x κατσαβίδι

- 1 σφύρα

- 1 x ένθετο Torx

1 x σφιγκτήρας και σφιγκτήρες από ανοξείδωτο χάλυβα

Γιατί πρέπει να ενσωματώσετε ένα κρεβάτι STIMA; Ξέρατε ότι το ύψος του κτιρίου θερμαίνει τη γη πιο γρήγορα και το φως είναι καλύτερο; Επιπλέον, ο κήπος σας θα οργανωθεί μέσω των ανυψωμένων κλινών και θα είναι καλά διατηρημένος. Και τέλος, θυμηθείτε ότι τα φυτά θα αισθάνονται καλύτερα.

Χάρη στο ενδιαφέρον σχήμα τους, τα ανυψωμένα κρεβάτια STIMA μπορούν να τοποθετηθούν στο κέντρο του κήπου ως κύριοι πρωταγωνιστές και να προσελκύσουν την προσοχή τους με μια πλούσια φύτευση. Ρίξτε μια ματιά στα μοντέλα και, πάνω απ 'όλα, απολαύστε την κηπουρική!

Μοντέλο Cubus

stima ανυψωμένο cubus μοντέλο κρεβάτι

Κλασικό

μοντέρνο κρεβατοκάμαρα μοντέλο κλασικόΜοντέλο ωοειδές

μοντέρνο ανυψωμένο κρεβάτι μοντέλο ωοειδές

Μοντέλο τρίο

μοντέρνο κρεβάτι τρίο μοντέλο

Μοντέλο άνεσης

μοντέρνο ανυψωμένο μοντέλο άνεση κρεβάτι

Stima ανυψωμένο μοντέλο κρεβάτι Canto

stima ανυψωμένο canto μοντέλο κρεβάτι

Μοντέλο Comfort-U

σίγουρη υψηλή άνεση κρεβάτι u

Μοντέλο Cor

stima ανυψωμένο μοντέλο κρεβάτι cor

Μοντέλο Flor

stima ανυψωμένο μοντέλο κρεβάτι flor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: