Ο ελαφρώς διαφορετικός σχεδιαστής επίπλων και τα έπιπλα DIY του από εξαρτήματα αυτοκινήτων

autoscout24 κλασικό αυτοκίνητο DIY έπιπλα σχεδιαστής martin schlund

 

Ο σχεδιαστής επίπλων Martin Schlund έχει αναστήσει τα παλιά αυτοκίνητα ως κομψά έπιπλα

 

Έπιπλα από παλιά αυτοκίνητα - τι μια πρωτότυπη ιδέα που μπορεί να μην είχε συμβεί μόνο στον Martin Maw, αλλά είναι ο μόνος σχεδιαστής επίπλων στη Γερμανία που έβαλε την ιδέα σε δράση.

Κατασκευάζει καναπέδες καθιστικού από κομψά κλασικά αυτοκίνητα, ντουλάπες από λεωφορεία VW, γραφεία από παλιά μοντέλα αυτοκινήτων MINI, κατασκευάζει τραπέζια κινητήρων και σχεδιάζει επίπλωση αυτοκινήτων σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Η μόνη προϋπόθεση που παρατηρεί ο σχεδιαστής αφορά την κατάσταση του οχήματος. Αυτοκίνητα που εξακολουθούν να είναι κατάλληλα για μεταφορά ή αποκατάσταση, σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούσαν το λαιμό για τα έπιπλα σχεδιαστή. Διαφορετικά, δεν υπάρχουν όρια στην δημιουργική του δεξιοτεχνία. Κάθε έπιπλο είναι εφικτό και αυτό αποδεικνύεται με τα διαφορετικά σχέδια του.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σχεδιαστή επίπλων και το ενδιαφέρον του επάγγελμα θα μάθετε από το παρακάτω βίντεο.

Έπιπλα σχεδιαστών από κλασικά αυτοκίνητα

Θα θέλατε να έχετε μια τέτοια δροσερή ντουλάπα από ένα παλιό λεωφορείο VW; Αυτό είναι σίγουρα το όνειρο όλων των χίπις, σωστά;

Το αρχικό πράγμα για τα έπιπλα αυτοκινήτων είναι ο ατομικός χαρακτήρας του. Κάθε έπιπλο είναι μοναδικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πελάτη. Και φυσικά, ο σχεδιασμός και η λειτουργία πηγαίνουν χέρι-χέρι. Αν ένα πράγμα δεν είναι σωστό τότε το σχέδιο επίπλων αυτοκινήτων είναι πραγματικά ανεπιτυχής. Η όλη διαδικασία εργασίας για ένα "επιτυχημένο" έπιπλο διαρκεί ακόμα και για τον έμπειρο Martin Schlund από 3 έως 4 εβδομάδες. Το τελικό αποτέλεσμα αξίζει πάντα την προσπάθεια. Τα έπιπλα αυτοκινήτων του είναι σε μεγάλη ζήτηση και σε ζήτηση διεθνώς.

Ντουλάπα από το VW Bus T2

autoscout24 κλασικό αυτοκίνητο DIY έπιπλα γραφείου σχεδιαστής επίπλων martin schlund
Θέλετε επίσης ένα vintage αυτοκίνητο έπιπλα; Μπορείτε ακόμη και να κατασκευάσετε τον εαυτό σας ένα φανταχτερό αξεσουάρ στο σπίτι. Αλλά χρειάζεστε κάποιες πρακτικές συμβουλές DIY, τις οποίες μπορείτε να βρείτε απευθείας από τον Martin Schlund. Μιλάει για την αγάπη του για τη μετατροπή αυτοκινήτων και εξαρτημάτων αυτοκινήτου στο ελεύθερο ηλεκτρονικό του βιβλίο.

Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί και ποιος ξέρει, ίσως αυτό να γίνει το νέο σας χόμπι ...

Επιτραπέζιο γραφείο από Mini MK 2

autoscout24 κλασικό σχεδιασμό επίπλων αυτοκινήτων martin schlund

Μίνι μπαρ Mayfair

autoscout24 κλασικό αυτοκίνητο DIY έπιπλα καφέ πίνακας σχεδιαστής επίπλωνΤραπέζι κινητήρα κατασκευασμένο από Unimog OM 312

autoscout24 κλασικό αυτοκίνητο DIY έπιπλα τραπεζαρίας έπιπλα σχεδιαστής επίπλων martin schlund

Κλειδιά από το καπό του Porsche 911

Πίνακας κλειδιού Porsche autoscout24 κλασικό αυτοκίνητο DIY έπιπλα σχεδιαστής επίπλων

Πνευματικά δικαιώματα:  © Martin Schlund

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 9 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: