Μάρμαρο σαν ξύλινο δάπεδο από τον Pernille Snedker

Μάρμαρα-όπως-δαπέδου-ξύλο-κόκκινα παπούτσια

Μάρμαρο σαν ξύλινο δάπεδο από τον Pernille Snedker

Ο Χάνσεν είναι ένα καταπληκτικό έργο, το ξύλο είναι το τελικό υλικό που γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό. Χρησιμοποιώντας μια παλιά τεχνική επεξεργασίας μαρμάρου, ο Pernille Hansen Snedker του Studio Snedker έχει επιτύχει αυτό το όμορφο, φωτεινό και πολύχρωμο αποτέλεσμα στις ξύλινες πλάκες, όλα γίνονται με το χέρι.

  Εδώ είναι η περιγραφή του Snedker Studio:

"Ήταν μια πρόκληση για εμάς να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ξύλο για να έχουμε περισσότερη αισθητική και να επιτύχουμε έναν υψηλότερο βαθμό αρμονίας στον κόσμο μας"

Η Pernille Snedker έχει μεταφέρει μια αρχαία τεχνική επεξεργασίας μαρμάρου σε ξύλο

μαρμάρινο δάπεδο μπαλόνι
Η Pernille Snedker έχει μεταμορφώσει υπερφυσικά, οργανικά, πολύχρωμα και ζωντανά μοτίβα. Αυτή η τεχνική επεξεργασίας αποκαλύπτει τα μυστικά του ξύλου, των οποίων η ιστορία και οι εσωτερικές λεπτομέρειες είναι κρυμμένες και κρυμμένες στη φύση. Αυτή η τεχνική ήταν επίσης γνωστή στην αρχαία Ιαπωνία ως suminagashi.

Η εφαρμοσμένη διακόσμηση είναι συνυφασμένη με τους φυσικούς ετήσιους δακτυλίους του υποκείμενου ξύλου

Μάρμαρο-όπως ξύλινα δάπεδα έκθεση

Η Pernille Snedker Hansen λέει ότι επέλεξε αυτή την τεχνική επεξεργασίας για να τονίσει την υφή του ξύλου. Πρώτα κάνει το σχέδιο, με διαφορετικά χρώματα και ενδιαφέροντα σχέδια, κρατάει σε χαρτί και μόνο τότε δουλεύει με το ξύλο.

Κομψή κολακευτική παλέτα χρωμάτων

Σχεδιασμός ιδεών από μαρμάρινα δάπεδαΤο ξύλο που μοιάζει με μάρμαρο είναι πραγματικά εκπληκτικό, δείχνει την υφή του ξύλου στο μέγιστο. Αυτό φαίνεται εξαιρετικό στο πάτωμα ή ως τοίχου, έχει μοναδικά σχέδια και μια σειρά από ενδιαφέροντα χρώματα, έτσι οι αγοραστές είναι χαλασμένοι για επιλογή. Το ξύλο που μοιάζει με μάρμαρο δημιουργήθηκε στην πραγματικότητα ως μια συλλογή Danish Crafts, αλλά τώρα είναι επίσης για αγορά από το Snedker Studio.

 Πολύχρωμο σχέδιο από το σχέδιο σε χαρτί μάρμαρο παρόμοιο σχεδιασμό ξύλινο δάπεδοΈνα άλλο μοτίβο - κίτρινες και πράσινες αποχρώσεις  μαρμάρινα-σαν ξύλο δάπεδο ιδέα σπίτι

Κατακόρυφα τοποθετημένο

μάρμαρο-όπως ξύλινα δάπεδα μοτίβο διακοσμητικά μοτίβα Κομψή και πρωτότυπη ατμόσφαιρα  μάρμαρο-σαν ξύλινη σανίδα καρέκλα γυναίκα

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

53 + = 59

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: