Δημιουργία ενός μικρού γραφείου στο σπίτι – 10 έμπνευση ιδέες

μικρή γραφείο ντουλάπα γραφείου εξειδικευμένο γραφείο

Δημιουργία ενός μικρού γραφείου στο σπίτι - Καλώς ήλθατε στη γωνία εργασίας!

Όταν μεγάλωσα, οι γονείς μου είχαν ξεχωριστό χώρο εργασίας. Δεν εννοώ ένα συνδυασμό με χώρο εργασίας, αλλά ένα πραγματικό σπίτι γραφείο με ένα υπερμεγέθη τραπέζι εργασίας ή ένα αναπηρικό καροτσάκι.

Σήμερα, η χρήσιμη επιφάνεια εργασίας γίνεται όλο και μικρότερη.

Ως αποτέλεσμα, και λόγω της συνεχώς διευκολυνόμενης πρόσβασης στις φορητές ηλεκτρικές συσκευές, το γραφείο στο σπίτι φαίνεται να έχει όλο και λιγότερο πρακτικό όφελος για τον μέσο καταναλωτή.

Σχεδιάστε μια μικρή γωνία εργασίας στο σαλόνι σας

το μικρό γραφείο στο σπίτι έχει εγκαταστήσει ένα εξειδικευμένο γραφείο
Τώρα οι γωνίες του γραφείου και τα μικρά γραφεία εργασίας γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή. Αυτά μπορούν να συνδεθούν σχεδόν παντού. Οι παραδοσιακές επιφάνειες εργασίας μοιάζουν περισσότερο με μια συνήθεια από μια πραγματική ανάγκη, λέει ο Mark Williams, επικεφαλής του Mark Williams Design Associates.

Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι χρειάζονται σαλόνια. Έτσι μπορείτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς, να σερφάρετε στο Internet και ακόμη και να εργαστείτε από το σπίτι. Είναι επίσης εύκολο να μείνετε κοντά στους κοινόχρηστους χώρους.

Η ευκολία έρχεται πρώτη όταν πρόκειται για minitizens, αλλά για πολλές οικογένειες αυτό θα ήταν η ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Πολλοί γονείς θέλουν το PC των παιδιών τους να βρίσκεται σε ένα κοινό δωμάτιο, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τα παιδιά κατά τη διάρκεια της περιήγησης. Αυτό είναι που ισχυρίζεται ο σχεδιαστής του New Jersey Cory Connor.

Βεβαίως, αυτές οι ιδέες είναι καλές για την οικογένεια και δημιουργούν πρακτικά σημεία εκκίνησης. Τα τραπέζια μίνι-εργασίας θα αντικαταστήσουν ποτέ παραδοσιακά και μεγαλύτερα έπιπλα αυτού του είδους; Σύμφωνα με τη σχεδιαστή Sarah Barnard, αυτό ασφαλώς δεν θα συμβεί για εκείνους που εργάζονται από το σπίτι. Η μικρότερη έκδοση είναι υπέροχη για περιστασιακά καθήκοντα, αλλά σίγουρα δεν είναι κατάλληλη για χρήση από παιδιά ηλικίας 8 έως 10 ετών.

Οι γωνίες του γραφείου και οι μικρές γραφές εργασίας γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς

μικρό γραφείο στο σπίτι που έχει συσταθεί κουζίνα εξειδικευμένο πάγκο

Για όσους θέλουν να έχουν μικρότερο τραπέζι, ορισμένες ιδέες μπορούν να βρεθούν σε αυτό το άρθρο. Αυτή η γωνιά στη γωνία φαίνεται θαυμάσια για την ανάγνωση συνταγών και την απάντηση σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την προετοιμασία γεύματος.

Μίνι επιφάνεια εργασίας μεταξύ ντουλαπιών και επιφανειών εργασίας 

μικρό γραφείο στο σπίτι που έχει συσταθεί εξειδικευμένο ντουλάπα γραφείου διάδρομοΕκτάσιμο τραπέζι με δυνατότητα επέκτασης χώρου

μικρό γραφείο στο σπίτι που έχει συσταθεί γραφείο εξειδικευμένο εκτάσιμο σχέδιο

Τοποθεσίες όπου υπάρχει μια αιχμή στην κίνηση και τις τοποθεσίες είναι δημοφιλείς γωνίες για νησιά mini-work. Μεταξύ των ντουλαπιών και των επιφανειών εργασίας έχετε τοποθετηθεί μίνι επιφάνεια εργασίας. Αυτή είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να απελευθερώσετε την ένταση στο τέλος της ημέρας.

Το κέντρο ψυχαγωγίας είναι γεμάτο από μυστικά. Ένα τραπέζι επέκτασης εξοικονομεί χώρο και ενσωματώνεται χωρίς προβλήματα στο περιβάλλον. Τα ντουλάπια αρχικού μεγέθους βρίσκονται κάτω από την τηλεόραση.

Μικρή γωνιά εργασίας στο σαλόνι

μικρό γραφείο στο σπίτι που έχει συσταθεί θέση εξειδικευμένο γραφείο σαλόνι

Θα ήθελα τώρα να περιγράψω μια συγκεκριμένη περίπτωση. Ένας πελάτης χρειάζεται ένα κέντρο διοίκησης για τον ίδιο και τα τρία του παιδιά. Αλλά δεν χρειαζόταν τόσο μεγάλο χώρο, επειδή τόσα πολλά πράγματα δεν πρέπει να είναι σε χαρτί αυτές τις μέρες, είπε ο Connor.

Συμπαγής χώρος εργασίας μεταξύ της κουζίνας και της τραπεζαρίας

μικρό γραφείο στο σπίτι που έχει συσταθεί θέση γραφείο εξειδικευμένη βιβλιοθήκη

Κατά την ανακαίνιση του μπανγκαλόου το 1920, ο Ουίλιαμς μετέφερε τις σκάλες και έβαλε αυτό το μικρό πάγκο εργασίας στη θέση τους. Σέρβεται ιδανικά στους σκοπούς μας μεταξύ της κουζίνας και της τραπεζαρίας. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για την αποσυσκευασία και τη δημιουργία μιας λίστας υποχρεώσεων, ενώ είστε ακόμα εν κινήσει.

Κάντε το ζεστό ακόμη και αν έχετε περιορισμένο χώρο

μικρό γραφείο στο σπίτι που έχει συσταθεί καρέκλα συρτάρι εξειδικευμένο γραφείο

Το laptop φαίνεται υπέροχο, αλλά εξυπηρετεί συνήθως διαφορετικό σκοπό. Ο Barnard χρησιμοποίησε τον τόπο ως σταθμό εργασίας, οπότε η μαμά μπορεί να παρακολουθεί το μικρό κορίτσι αν το θέλει. Σε ένα κοντινό ντουλάπι μπορείτε να βρείτε παιδικά βιβλία και αξεσουάρ.

Εάν ο χώρος είναι ένα πρόβλημα, τότε οι ράβδοι απομάκρυνσης όπως αυτό μπορούν να παρέχουν πολύ χώρο στην επιφάνεια εργασίας χωρίς να χρησιμοποιούν μεγάλο μέρος του χρησιμοποιήσιμου τετραγώνου. Εδώ βλέπουμε ένα πρακτικό, ενσωματωμένο κομμάτι. Οι γωνίες γλιστρούν πίσω πολύ εύκολα όταν είναι ώρα να παίξετε.

Πρακτικός χώρος εργασίας - επιπλωμένος στην ντουλάπα

μικρή γραφείο ντουλάπα γραφείου εξειδικευμένο γραφείο

Σε αυτό το μικρό οικογενειακό δωμάτιο, η ντουλάπα μπορεί να φιλοξενήσει χώρο εργασίας, γραφείο και πολύχρωμη διακόσμηση. Κάποιος μπορεί να κρύψει όλα αυτά εκεί!

Ο αμήχανος χώρος είναι υπέροχος για τους μικρούς χώρους εργασίας. Η επιπλέουσα επιφάνεια φαίνεται θαυμάσια και μπορεί να λειτουργήσει ως ένα θαυμάσιο γραφείο, αν το καταστήσετε κατάλληλο με καλές ιδέες και νοημοσύνη. Μεγάλη ιδέα, έτσι;

 Έχετε μια μικρή θέση στο υπνοδωμάτιο, ίσως;

μικρό γραφείο στο σπίτι που έχει συσταθεί εξειδικευμένο εξειδικευμένο κατάστημα επίπλων ξύλου

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

99 − = 91

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: